Mobil: +36-20-564-4415

UTAZÁS KERESÉS

UTAZÁSOK, Jordánia

1 Találat

: 1 / 1

IZRAEL - JORDÁNIA CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Jordánia, Ammán, Családi nyaralás, ***, Hotel

Csoportos körutazás, magyar idegenvezetővel Tel Aviv – Názáret – Haifa – Kána – Akko – Yardenit – Kapernaum – Tabgha –Amman– Madaba – Nebo-hegy – Kerak - Holt-tenger – Betlehem – Jeruzsálem – Sion-hegy –Tel Aviv – Jaffa A két országot átölelő körutazás Izrael bibliai helyszíneinek és történelmi tájainak bebarangolása után Jordánia csodálatos vidékeit járja be, amelyet a kereszténység és az iszlám ...

Jordánia Dél-kelet Ázsiában található, az Arab-félszigeten, annak észak-keleti részén. Nyugaton határos a Vörös tengerrel. Varázslatos tájak, ősi kultúrák, állandó napsütés, vendégszerető házigazdák. Jordán folyó keleti partja sűrűn lakott, a legnagyobb városok itt találhatóak. Jordánia északi részén magas hegyek emelkednek ki a sík vidékből. A hegyeket eukaliptusz ligetek, olívafák és borókafenyők borítják. Délen a beduinok lakta sivatagos részt találjuk. Jordánia családi nyaralás helyszíne ideális úti célpont mindazoknak, akik szeretnék a hétköznapok fáradalmait akár passzívan, akár aktívan kipihenni.

Amikor az egész család együtt indul útnak, az meghatározza, sokszor lekorlátozza utazásunk célpontját. Olyan helyszínt keresünk, ahol mindenki ki tud kapcsolódni, feltöltődni és regenerálódni, ahol a család minden tagja megtalálja az érdeklődésének megfelelő szórakozást. Jordánia megfelelő választás. A tenger és egyéb természeti látnivalók a legkisebbek számára is ígérnek felfedeznivalót. Egy gyermek számára fantasztikus élmény, amikor a mesék világa megelevenedik, de a felnőttek is szívesen elmerülnek a csodás kelet világában, amit Jordánia családi nyaralás kínál programjai keretein belül. A nyaralást a családbarát szállodák teszik teljesebbé, kényelmesebbé. Mit takar ez a fogalom? Egy családbarát szálloda jelentős gyermekkedvezményekkel, családi szobákkal várja vendégeit. Ezek a szobák úgy lettek kialakítva, hogy a kicsi gyermekek, kamaszok és szüleik és jól érezzék magukat, ne legyen teher a napi rutin. A szállókban gyermekek szórakoztatásáról animátorok gondoskodnak, magyar nyelvű programokat szerveznek, melyek úgy lettek kialakítva, hogy minden korosztály érdeklődését felkeltsék, szórakozási lehetőségek, kikapcsolódás, kulturális programok változatos kavalkádja várja az ifjúságot. Szüleik ilyenkor biztonságban tudhatják csemetéket, hiszen szakképzett, gyermekszerető munkatársak vigyáznak a gyermekekre. Amíg az aprónép együtt, közösen szórakozik, addig szüleik elnyújtózhatnak a szálloda medencéje mellett, vagy részt vehetnek olyan fakultatív programokon, melyek a kisebb korosztály érdeklődését nem köti le, vagy fizikai erejét meghaladja.

Milyen látnivalókat kínál Jordánia a család számára? Látogassunk el a fővárosba, mely egy kis falucskából vált az ország központjává. Petra az a hely, melyet mindenki látni szeretne. A sziklafalba vájt történelmi város a legkisebbeket untatja, de egy nagyobb gyermek érdeklődését felkeltheti. Vadi Rum, a holdbéli táj ugyanolyan vonzó lehet egy fantáziadús kamasz számára, mint egy felnőttnek. Madaba is sok érdekes látnivalót tartogat látogatói számára. Amit mindenki szeret, kicsik is, nagyok is, felnőttek és idősebbek egyaránt: az a strandolás. Vörös tenger mellett erre számos lehetőség nyílik. Családbarát szállodák szeretettel várják a látgatókat. Ragyogó napsütés, kék tenger, kellemesen meleg víz, homokos part mindenkit fürdésre csábít. Vörös tenger kikötővárosa Aqaba. Évezredes hagyományokkal, történelmi emlékekkel rendelkezik. Amíg a legkisebbek a szállodában az animátorok segítségével szórakoznak, játszanak (nekik is szükségük van a saját korosztályuk társaságára), addig szüleik bebarangolhatják a város csodálatos történelmi emlékeit. Holt tengert, ami nem is tenger, hanem egy lefolyástalan tó Jordánia, Ciszjordánia és Izrael határain, inkább idősebbeknek ajánljuk. Vize tízszer sósabb, mint a többi tengeré, ásványi-anyag tartalma gyógyhatással rendelkezik. Bőrproblémákra, reumatikus fájdalmak kezelésére kiválóan alkalmas. Így idős hozzátartozóink nemcsak kikapcsolódhatnak, de egyben egészségi állapotuk is javul a Jordánia családi nyaralás során.


: 1 / 1